it's all start with...

Me, K-Drama, and Six Pack actors… *saranghae..*

Hello… it’s been a while… hufft… apparently it’s quite a long time I didn’t update my blog.. I have a lot of my story I’d like to share in this blog but didn’t have much will, time, and internet connection to blogged it -____-” but soon… I’ll blog it…

Meanwhile, my daily life was super awesome, surrounding by nice friend, tickling by most carrying and worrying (which I love so much) mom, having a very considerably father, and yet… so friendly brother which I love and love to do something good to him 🙂

we’re just passed the very blessed Ramadhan… during Ramadhan I love to cook so much, I dare to try new recipe like sambal goreng  ati, asem asem ayam, fruit salad with yogurt, etc huaaa… love it so much to cook it and it’s all so yummy…. since, that I cook it myself and ate it all by myself for most of it, yeay ^^  you can’t complaint ’bout that, rite :p

then I spent a week holiday at the hometown, and I got this virus attack! yup… K-drama attack.. I bought more than 8 serial drama… yup more than 8 serials… *and for this dvd bought please blame the shopkeeper, who turn out to success to persuade me to buy more drama than I planned to buy* huft…

plus I got several serial both korean and japanesse from my friend… *the blame goes to my best friend ms. ada dech and her sister!! good influencer!!! hahahhahhahha… And you know what… SARANGHAE…. K-DRAMA…. love it… love it…


And do you know what I like the most from K-drama?

Beside the country scenery (which I adore.. it looks like a nice scenery, a nice circumstance, a nice people….) wondering when I will go to korea…

the actor, they have beautiful actresses and handsome actors… and guess what… handsome and six pack… huaaaa… what a combination there…  nowadays in k-drama love to put scene where the actor have a time to show off their abs, which is for me… a very okay… *hahhahhahhaha* (prove by Fullhouse, Oh! My Lady, My Princess, Secret Garden, 49 Days, A Love to Kill, Dal Ja’s Spring) and many more I believe… hahhahahha.. *actually I’d love to put some of those six pack in this blog… but I found myself inappropriate to do that seeing how old I am… deep sighing… fuiiihh….

the story… even though most of it are about love… but they have their own way in show it… each serial different even though sometime the common pattern is used… but it still… worth enough to watch…

and the length! yup… it has their own standard length… the common length is about 16 up to 24 episode! this is what I love… knowing that the story will end somehow… and when it’s get into episode 12 and more… this curiosity rise above… and wondering.. what will happen next.. what will happen to them… etc etc… 😀

And the house/ apartment interior… it was so beautiful… and of course this refers to k-drama which has a rich character xixixixixi :p see above pictures: it was the house of our main character in Secret Garden and Full House.. beautiful and unique… love it so much….

Sometime is not enough by watching them…. sometime need a synopsis to know how great the story are… or how beautiful the casting is… xixixixi… sometime bad story great acting, so so story wonderful casting… xixixixi :p I’m just ordinary person with ordinary taste and which love to be entertained 😛 *big grinned*

Oh ya… I found great place to read k-drama recap in both episode recap and analysis for each episode.. wow the do DO a great job in making the website… if you’re interested please visit their website: http://www.dramabeans.com

For several k-drama their recaps is away better than the drama itself. why is that? first by reading it you just spend little time, but still you get the detail, and important info in each episode (like I said, they recap it very well with analysis) plus you get the hint of some picture view of the drama *a lot of picture* so that you’re imagination can go along while you’re reading the recap…. second, not all of the drama are worth to watch in every episode… you know what I mean rite… sometime great story bad acting, or slow rhythm… third, you can filter which drama are worth to watch based on their review.. I mean first you don’t get the feel to watch a drama, because the big story is not fascinating or the cover isn’t that great, but actually the drama is quite good (this one is self experience miss judging the 49 Days drama which I thought a sad and so so drama,,, but actually it turn out to be unique story even still sad one).

hahaha… too much babbling about k-drama rite… so sorry… but for now and quite future *I couldn’t estimate when this addiction will fade* I’ll talk a lot about K-Drama and my planning to learn korean language… yup… I’d love to learn korean… since it’s hard for me to watch dvd on mang mac without confuse what they’re talking about *in my mang mac the subtitle cut in a half* -____-‘

ok… see ya…
saranghae all…

hanny
*acting weird lately, talking a lot about korean actors, k-drama, korean, and even their music and CF
which sometime I get frustrated seeing myself this weird looking like a teenager… hmmm… I should be old enough for this kind of stuff*
fuiiihh…

it used to be like this... · it's all start with... · mE..Me...aNd me...

dari Pejalan Kaki ke Penebeng Sejati

Tak terasa sudah lama, hon merantau di ranah minang ini, tepatnya sudah hampir 2 tahun. Masih ingat di angan 31 Agustus 2008 sambil menahan haru, keluarga melepas hon ke padang. Tiga ramadhan telah dilalui di tanah ini bersama 20-an lainnya yang juga perantau… diantara-nya 6 sahabat perempuan hon yang tough abis.. berani merantau hingga ke sini…

dan selama itu pulalah hon bertempat tinggal di komplek perusahaan L75, sebuah komplek untuk karyawan, mess hon tepat di depan lapangan bola kecil, lapangan bola besar terletak dekat dengan kantor pusat, pandangan keluar rumah langsung tertuju pada deretan silo-silo dan cerobong suspension preheater, yang terkadang berbatuk-batuk ria. lucunya batuk itu terkadang menenangkan kami, karena berarti pabrik tidak stop hehehehe -bukan suatu hal yang baik memang, namun suatu hal yang lucu bagi kami.

selama itu pula lah hon menuju tempat kerja dengan berjalan kaki, mulai ketika OJT di pusdiklat, sumpah beneran hon pernah jalan ampe sono, stengah jam waktu yang dibutuhkan untuk ke pusdiklat, namun alhamdulillah, seringnya begitu di tengah jalan, banyak teman dan bapak-bapak yang mengangkut hon hingga atas. Begitu juga ketika hon ditempatkan di pabrik, masih setia jalan kaki. dan terakhir ketika hon ditempatkan di kantor pusat, tentu setiap pagi, berangkat dengan jalan kaki, 5-10 menit untuk sampai di kantor pusat. ketika hari cerah hingga hari hujan… melewati TK, GOR, SMU, lapangan bola besar, sambil ngeliatin daerah tambang, mengagumi alam sumatera… menikmati sejuknya udara indarung ketika mendung atau gerimis, bermesraan dengan air hujan, dan yang paling hon suka adalah pemandangan setelah hujan, subhanallah hijau segar dimana-mana…

dan sekarang itu semua berubah… perusahaan memindahkan kami yang tersisa ke mess tamu Bukit Atas, masih dalam komplek namun di atas, jauh di atas Pusdiklat…*curhat hon termuat pada tumblr hon lohh -promosi mode on- hehehehe*

hon yang sudah dua tahun bekerja di sini, blom juga punya kendaraan, sepeda gunung yang hon punya, dan itu pun kepayahan kalo harus ke Bukit Atas 😦 Dari sinilah status hon berubah dari pejalan kaki ke penebeng sejati. jauhnya letak Bukit Atas dan lebih terpencilnya dari keramaian, serta tidak punya-nya kendaraan bermotor membuat hon, menggantungkan diri pada tebengan teman.

Alhamdulillah, berangkat hon ada tebengan MRQ, kalaupun MRQ dinas, masih bisa menebeng teman yang bekerja di pabrik. tapi kalo pulang… diperebutkan oleh temen-temen buat kasih tebengan hon ke Bukit Atas *baca sebaliknya, red* hehehehehe… Alhamdulillah sebagian temen hon ini mengerti keadaan hon… mulai dari nebeng MRQ, meminta tolong diampiri si Emprit, hingga nungguin si Koko pulang… sungkan sih sebenernya minta anter terus… tapi mau gimana lagi… apalagi kalo pulang kantor… kalo masih ada matahari bertengger, berjalan kaki masih memungkinkan.. lah, kalo matahari dah nyungsep… Astaghfirullah… jalan kaki pun segan…

Guys, makasih banyak yah…

entah sampai kapan kebaikan kalian ini berlanjut? terima kasih banyak, maaf merepotkan kalian.
Ya Allah, sampai kapan penebeng sejati ini bertahan?
whatever it is, I know for sure this is for my goodness, and there’s some lesson that I can learn in here.

there’s always a sunshine after the rain

with love,
always
hon

it's all start with... · w0rK

catatan dinas – part 2 "explorer"

ok lanjutan dari catatan dinas yang super ribet itu, berakhir manis… hehehe.. malahan kerasa banget fun-nya, waktu yang sesingkat itu bisa disulap jadi sangat berkualitas ^^

at the office – 27 Juli 2010
so, hari itu nyampe the East, on time 🙂 malahan pihak pengundang yang telat. rapat atau lebih tepatnya diskusi berjalan lancar… ya maklumlah sebagai pihak baru, h0n lebih banyak melihat situasi dan menyesuaikan diri. berhubung agenda rapat sedikit, h0n berasa bakal cepet nie selesai rapatna… *huh.. tahu gini kan ga usah book hotel dua malam -___-” langsung cao ajah juga bisa… huhuhu* 

kantor itu, buat h0n sangatlah ribet… maklum newbie.. eh tak dinyana h0n ketemu Bu EP waktu mo sholat.. ya Allah saking senengnya kita ketemu ampe pake acara peluk-pelukan segala.. hahahha…bu EP ini orangnya lumayan rame.. sepanjang toilet n mo sholat.. ngobrol terus.. hehehhe… untung ada beliau, kalo ga bisa susah h0n balik k ruang rapat tadi.. wakakkaa.. tiket pulang dah ke book, untuk besoknya, pesawat pukul 10an..
acara rapat, dilanjutin sambil banyak diskusi, dipikiran h0n isinya.. kemanakah habis ini?? h0n ada janji ma probo, tapi itupun sehabis probo pulang kerja, ya sekitar pukul 20.00 *jauhhh katanya*, dan kemanakah gerangan ku akan menunggunya… toeeeeiingg.. alhamdulillah juga yah punya hobby twitter-an, bisa deket ma beberapa orang, walopun jauh… akhirnya pilihan jatuh untuk mengunjungi Nitchan di Sultan Residence. Setelah cek and ricek lewat Gmap.. *hueee.. seru juga punya Gmap.. bisa merencanakan perjalanan dengan gampang hehehhe*, perjalanan ke Gatot Subroto (GS), ternyata dekat dan memakan waktu 7 menit, actualnya sih hampir 15 menit lah :p dan dari GS ke Wahid Hasyim (WH) hanya memakan 15 menit *kata mr. gmap hehehe* ok.. telpon nitchan.. nitchan oke… so… nitchan it is! ^^

after office
pukul 16.30 cabut dari the East, wah.. ternyata kalo di Jakarta itu, nyari taxi ga bisa sembarangan yah.. harus tau letak dan posisi yang tepat untuk mencari taxi sehingga perjalanan ke tujuan ga muter-muter *ini hon tahu dari partner-partner rapat hon*
alhamdulillah, salah seorang dari mereka mo langsung k bandara, dan nawarin sharing taxi, karena satu jalan k bandara… hehehhe.. so hemat ongkos.. dan lebih aman 🙂

nitchan’s apartment
hum… deg degan juga nie mo ketemu nitchan, maklum sudah hampir 3 tahun ga ketemu. nitchan ini temen kuliah h0n, sekarang sudah bersuami dan beranak satu, kenzo namanya, di potonya lucu banget… begitu apartemen dibuka, langsung dech.. gaya lebai… ibu2 ketemuan, huuuum… kangen ma nitchan… hue… si nitchan berubah, sekarang dah jadi ibu, anaknya dah setahun lagi… huhuhuhu… humm… kenzo kecil pertama lihat hon, bawaannya takut melulu… kata nitchan kenzo mang takut ma perempuan berjilbab *godlaaaaaaakkk… dubraaaaaaakk…* tapi alhamdulillah, lama-lama kenzo ga takut lagi… huhuhu.. liat nitchan ma kenzo.. jadi pengen punya baby… T_T

di tempat nitchan isinya mainan ma kenzo.. malah jadi kayak nanny.. hehehehe.. tapi seneng bis kenzo anaknya lucu banget, aktif banget, terlalu aktif malahan… dan suka banget ma handphone… wakakaka.. anak sekarang ya… mainannya dah handphone… wakakkaka…seru juga ma si nitchan.. tapi yah itu.. bikin iriii….. hueee.. pengen punya baby hiks… hiks…. 

sambil main ma kenzo, disusun rencana ma probo, pertama janjnya jam tujuan, bis gitu molor, ampe jam 8an, pake janjian di Plasa Semanggi (PS) lagi.. huhuhu… tapi tetep tenang… search dulu d gmap *soalna kalo tanya nitchan percuma, dia juga ga tau.. hahahha* ternyata PS juga di jalan GS, dan deket kayakna dari tempat nitchan, so pukul stengah 8 ketika suami nitchan dah pulang, h0n juga pamit untuk k PS, jalanan GS macet banget yach ternyata.. antara PS dan Sultan Residence, ternyata dueket banget, tapi berhubung macet and muter maka, butuh waktu stengah jam kurang lah… 

Plasa Semanggi
nyampe plasa Semanggi dah jam 8, sesuai dengan jam janjian dengan probo, probo langsung hon telpon, bbm, pokoknya semua cara dech.. tapi dasar tuh orang ga nyaut2.. mana backpack h0n ini berat banget lagi.. maklum isinya laptop yang gedhe banget, mo jalan2 juga bingung mo kemana… maklum bukan model orang yang hobby shopping… shopping buat hon itu kalo butuh ajah.. kalo ga bttuh males… akhirnya hon jalan-jalan ajah dilantai itu… ga berani jauh2 takut ntar malah susah ketemuannya ma probo.
jam 21.00 si probo juga belom ngeliatin batang hidungnya.. jangankan hidungnya.. bau kentutnya ajah juga ga kecium.. wakakkakka… *itu orang dah kebacut.. ga ada kabarnya sama sekali* partner hon, dah mulai ngeYM, nanyain dimana? agak shock juga dia waktu kubilang di PS dan temenku blom nongol.. mulai khawatir kayakna tuh orang.. hahahhaha… bi’ nito pun juga dah mulai inspeksi, dan lagi lagi tuh orang juga shock begitu tau aku masih di PS… “pulang gih, wes malem hon, nakutin” hueee… terharu…. trus hon bilang hon nungguin temen… 
ga tau knapah.. walopun tanpa kabar, hon percaya ajah kalo si probo ini bakalan datang, dan ga bakal nelantarin hon. waktu itu dah lapar.. dan pengen nangis ajah… dan alhamdulillah.. akhirnya dia ngabarin juga… *legaaaaaaaaaaa*
berhubung tuh mall mau tutup… ya iyalah dah hampir jam 10 malam, akhirnya kita makan di.. foodcourt.. hon pesen salmon steak, ma soup jagung, probo pesen lasagna plus soup apa gitu…hmm.. alhamdulillah kenyang…and the motor tour begin!!

Motor Tour
abis gitu acara dilanjutkan dengan keliling jakarta naek motor ^^ dalam pikiran hon waktu itu, motor hadie bakalan mi* atau v*rio gitu… maklum dah biasa naek motor itu… ealaaahh ternyata motorna.. motor cowok *macan* susah panyah naeknya…
but it was fun!! probo, ngajakin jalan-jalan.. mulai ke Bundaran HI, Monas, Jl. Jaksa… dan aduh.. tau nama tempatnya apa ajah… pokoknya.. baru ngeh.. ternyata daerahnya situ situ ajah… *wah jadi agak pede nie.. kalo mo k jakarta lagi…* udara waktu itu seger banget, kayak di Indarung, maklum baru ujan… dan karena dah malam.. jadinya agak sepiiii….. muter teruss… ampe jam 11an… bis gitu.. probo nganterin balik hotel dech… wow… capek.. tapi seneng… ampe hotel, mandi, sholat, tidur dech

Back to Padang’s day – 28 Juli 2010
pagi, itu diniatin, bis sholat subuh, langsung packing.. dan menikmatin bath tub, tapi alhasil yang ada, bis subuh.. badan tetep ngendon dibalik selimut… ampe jam 6, baru kelibukan, mandi d buth tub tetep jalan duooonk :p, ampe ketiban shower *ternyata shower tuh berat lohhh.. sakit kalo jatuh di kepala… huhuhuhu* sarapan, kali ini pun buru-buru lagi… roti gandum, dan sup kacang merah serta segelas susu, pilihan hon kali ini… buru buru banget dech pokoknya…
turun k lobby pukul stengah 9, alhamdulillah cepet dapet taxi… dan ternyata kecepeten ampe bandara…beli bacaan, minute maid, dan papa beard -my favourite! walopun ngantri panjaaaaaaaang dulu-

and welcome padang ^^

hanny
really excited with this time duty trip ^^
can’t wait from another one… ;p

it's all start with...

My milad -part 1-

Bismillahirrohmanirrohim

hari ini hanny milad nie ^^ *smoga sisa umur hanny lebih bermanfaat dan mendapat barokah dari Allah SWT, bisa berbakti kepada orang tua, berguna dan membahagiakan orang sekitar, bisa membahagiakan suami dan anak ‘future pray’, amin*

tadi malam, hanny sama sekali ga kepikiran macam2 buat malam pergantian umur hanny ini… pikir hanny, tidur…besok pagi kudu bangun pagian, karena mo sahur dan bla bla lainnya, bener ga ada pikiran untuk bangun malam, yahhh secara single gitu lohhh…kalo tahun tahun sebelumnya pasti ada acara bangun teng jam 12 buat seremoni… nah sekarang skip dech… mo bobok…

eh… hiyaaah… dasar ya!! tuh BB ribut ae kerjaannya… tuing-tuing… teretteteng… klik.. klik. BrrrBrrr*getar* bunyi ae… awal2 cuekin ajah kan… tapi bukannya malah berhenti…teutep ae ribut tuh BB.. dari segala bunyi bunyian keluar.. mbek…. gukguk…meong… mowwww… krik krik krik… ngik ngik ngik.. mang lo kata BB hanny kandang hewan… ckckckck…. 

akhirnya nyerah juga dech… akhirnya sleeping beauty terbangun dari buaian mimpi indah *btw mimpi apa yah…ga penting dech* ternyata temen-temen hanny menyapa dan menghaturkan segala doa melalui bbm, bbm-group, twitter, fesbuk… huee… some of the message… so melting… some others so nice and funny… terharu hanny dibuatnya… untung hanny lagi ga pake mascara so ga item-item tuh mata *waaaks ga nyambung* then I realize… betapa sayangnya Allah sama hanny… tahun ini Allah ga hanya kasih satu buat nemenin pergantian ultah hanny.. tapi Allah kasih lebih buat gantiinnya… Alhamdulillah… segala puji dan syukur kepada Allah SWT… 

thank you guys… it means a lot.. 
Alhamdulillah ^^

it's all start with...

Birthday Confession!

in the friday nite, shockingly beruang call me… really shocking thing… since that he hereby very rare in calling me in the nite especially friday.. hehhehe *I’m exaggerating in here ^^* he.. in thrill sound.. very thrill… shooting me with some various question regarding on our beloved friend’s -ms ada dech- birthday… exact date to be meant by him…

somehow he asking me in a rush whether ms. ada dech ever mentioned about her trully date of birth – which somehow he believed is not as stated in her ID card, which said April 17th-

and I said… never heard one of those… but then… we agreed on double cross checked it to her -ms. ada dech- She finally gave us the real birthday whatsoever is still in April 17th (saturday). then our conference conversation topic changed into this mysterious guy that she met or like to be exact… she with her habbit in being mysterious still kept the identity of this men… but of course by the power of my seduction… and not supported beruang.. then we finally agreed that in her birthday, she will call us and reveal who is this mysterious guy at 8.00 a.m … hehhehe…

see.. how great we are in seducing… a birthday gal is convincing to call her friends instead being called by her friends in order congratulate her… hehhehehe… we are wacko!!! hehhehhe…  

I wake up… nervously watching my mobile seeing what time was it… the waiting time was thrilled…and yup… she kept her promise… she called us…conference began… confession time…

hehehe… she with shy… take her time in revealing who is this mysterious guy.. who happened could steal her heart… and by her happiness then she had this gut in telling us… and this is really the first time she convince to us… that she has crush with someone… wow!!!

and that guy.. let’s call it.. mr. L-Man…hehhehe… and we had this 3++ minutes in interrogate her about this mr. L-man… hehhehe… and apparently… we believed that he is a good guy… and I hope it’ll end on married… but let’s hope mine happen first… wakkakkaka…

it's all start with...

It’s so crowded here…

First of all, I’d like to say:

Happy New Year Guys ^^

hope 2010 be a better year for you, me… and all of us! won’t repeat the same fooleries, won’t do the same mistake, and will try the best for ourself, others… and be more positive in thought and in actions!! bravo 2010!!!
so some overview, between new year eve up to new year holiday.. hope this story can bore you and accompany you to your lovely dream… hehehhe…
New Year Eve
in the wrong place and time *but it wasn’t wrong at all*
so.. it’s all begin in the evening, while I was in the office… it was ticking time up to the deadline of the go live event of our new ERP system… it was so many things unready… the consultant asked me regarding on the document signed in… it was one person left to sing in… meanwhile my procedures were rejected by my big boss, he said I had to questioned regarding on the need of his signature…
okay, I called the one person left to sign in, asking where he were so that I can meet him and get his signature… he was in the PSM… yippy… this meant I get one step to get over 2 building (get signature and discussed about my big boss rejection).
I went to PSM… got finished my two task and I ready to go, until the bigger boss called me questioned me regarding on the vendor data.. and voillaaa… he said “h0n you have to stand by tonite”. “Whaaaaaaaaaatttsss” with confused yet so surprisings feeling I got totally blank.
Yes.. that meant I have to be there… in the new year eve. that didn’t mean I already had my planned to spend new year eve, because for me new year is just like the changing of the year… the changing of the date… the changing of the day… the changing of the month.. that’s all nothing special, except that new year means it’s holiday!!! but that didn’t mean that I like to be awake up to dawn without knowing what to do either. I’d like to spent my nite by sleeping or do something else for myself… huhuhuhu..
So… that 4 more hours I was spent it by attending a meeting, while me my self busying myself doing my task. and in the changing period… we have this party of go live new system… it was so party *I guess* lot of snacks, hot drinks, and games.. So, I kind a enjoy it.
I preferred to join with our partners from java company.. in the smaller room, sitting there, discussing about the ERP system.. oh ya.. they were IT people… all of them except me.. but it was interesting chat!!! ^^ and voilllaaa.. it is 2010.
after the party.. I guess I chose the wrong person to be go home with.. ya.. he said he will go home soon.. but apparently… he wait until the boss were going home… huhuhuhu… beside that he left me to have mobile chat with his wife… huhuhuhuuhuhu… poor me… so I went home at 2 a.m!!!
New Year Holiday
got fooled and walking in the crowded street *so tired*
So… in the morning.. I wake up, tired, but Ike asked me to go out with her to town to buy something for her mobile.. but we’d like to go to Red Bean first to have lunch… and we were so hungry that time… and we’d like to go by public transportation coz we were too exhausted to walk as usual. the problem we didn’t know which angkot *public transportation* has this route. so we stop an angkot, we’re asking to the driver whether he went to PH or not. he said confidently “yes”.
Okay.. we jumped in to his car… and then we find his route was tremendously weird and taking us more far away from PH. we’re asking again… and he keep saying yes… and we believed in him… but then it was more far away up to a place of nowhere for us… a place that we were never been there.. tehn we asked to one of the passenger.. she said… this angkot didn’t have PH route… whatttsss…. we were so pissed… and then he stop and he said  “that its”. what??? I got so much anger inside until I lost my appetite… So hate that kind of people…

But Voilllaaa… we paid our anger with this…
Sup Kepiting Asparagus, Nasi Goreng Seafood *but not too seafood* and Bubur Ayam apalaaaah gitu..
And we’re also having Shanghai Ice.. Yummy..

after having our anger released in the Red Bean we were walking money-less to the atm, but to get there we have to struggle in this crawded street full of people walking and stop, car, and motorcycle park and not…

and.. damn we got so exhausted seeing this kind of view… no more walking in that street again dech… huhuhuhu…

it used to be like this... · it's all start with...

Officially Walking Alone >.<

Hueee… si koko finally bought his own motorcycle… between happy and sad, cause I definitely gonna miss the moment walking home with him.. hehehehhe… actually.. there’s no one left who will accompany walking home after work… gonna miss walking with somebody nie…

then, my journey of walking home alone is officially will be start per today ^^ After teteh got married, after I’ve been transferred out from PTP -Ike… I missed that Coal Storage street huhuhu T_T-, after M’ayu is officially going to office by her boyfriend’s motorcycle… and now… after Koko has his dreamed ‘macho’ motorcycle… huhuhuhu… am I the only one in this office who loves walking?? sure there are still M’irenk, M’amed… but then they’re not in the same office with me… huhuhuhuhu…

Okay… Happy Walking Home Alone ^^