guyonan suroboyo

Wonokairun & Bunali – Sepur

Wonokairun teko nang stasiun Gubeng, pethukan ambek Brudin dhodholan es.
“Din, sepur nang jakarta wis liwat tah?” takok Wonokairun.
“Wah telat sampeyan mbah, wis budhal jam pitu mau…” jare Brudin.
“Lek sepur nang banyuwangi wis liwat tah durung…? takok Wonokairun.
“Lho sik tas ae Mbah, kiro-kiro sepulung menit kepungkur…” jare Brudin.
“Lek sepur sing nang semarang wis liwat tah durung…?” takok Wonokairun.
‎​”Oooh lek iku mengo awan jam rolas budhale. Sik tah Mbah, ben sepur sampeyan takokno!! Sampeyan iku sakjane arep nang endhi?” Brudin bingung.
“Arep nyabrang…”

bbm group: IKA ITS PTSP
shared by om ‘Yat
my note: wakakakkakka

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s