guyonan suroboyo

Wonokairun & Bunali – Mbecak

Bosen ngemis, saiki Wonokairun mbecak.  Be’e hasile luwih akeh pikire.
Pas mancal ambek tingak-tinguk golek penumpang, moro-moro ono turis bule nyeluk.

“Come …please . . .” jarene bule ambek ngawe becake Wonokairun.
“Kamplis…??? . . .wah salah, sing bener iku Klampis mister..cedhake jalan Mletho kono lho . . .” jare Wonokairun.
“Pardon me..??” bulene bingung.
“Parmi ..??  oalah Parmi tah?  iyo weruh aku omahe.” jare Wonokairun ambek ngguya ngguyu.
“What??!!” bulene sik bingung.
“Kuat??? . ..yo kuat rek, masio wis tuwek tapi sik tahes iki . .” jare Wonokairun ambek mantuk mantuk.
“Lets go!!..” jarene bule mantuk-mantuk pisan.
“Pekgo!!..wok kemalan rek!! wong ngomong limang ewu ae athik boso mandarin barang. Oke Mister!!” jare Wonokairun.

Mari bulene munggah, Wonokairun langsung nyengklak becake.
Bareng wis mlebu Klampis gang buntu, Wonokairun langsung bengok-bengok.

“Diiinnn!!! Bruuuudiinnnn!!!! Ono wong bule nggoleki bojomuuuuu.!!!!”

bbm group: IKA ITS PTSP
shared by om ‘Yat
my note: mekso tapi masukkk hehehhe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s